Erzurum Büyükşehir Belediyesi kış mesaisini sürdürüyor
AJANS DOĞU – Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde etkili olan kar yağışının ardından ulaşımda ve günlük yaşamda aksama yaşanmaması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Belediye ekipleri, son teknoloji kar temizleme araçları ve yüzlerce personelle birlikte şehir genelinde yoğun bir mesai yürütüyor. Ana arterler başta olmak üzere mahalle yolları, kaldırımlar ve kritik noktalar kar temizleme çalışmalarına dahil edilirken, ekiplerin 7/24 esasına göre sahada görev yaptığı bildirildi.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, kış şartlarına karşı her zaman hazır olduklarını belirterek, vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamaması için tüm imkânların seferber edildiğini ifade etti.

Başkan Sekmen, kar yağışının Erzurum’un doğal güzelliği olduğunu vurgulayarak, vatandaşların bu güzelliği sorunsuz şekilde yaşayabilmesi adına çalışmaların kesintisiz devam edeceğini kaydetti.
