Sekmen ve Uçar’dan Yakutiye’de saha mesaisi
AJANS DOĞU – Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar ile birlikte Habib Baba, Rabia Ana Mahallesi ve Kavaflar bölgesinde saha incelemelerinde bulunarak esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Gerçekleştirilen ziyaretlerde bölge esnafının talep ve önerilerini dinleyen Başkan Sekmen ile Başkan Uçar, devam eden ve planlanan projeleri de yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Projeler yerinde incelendi
Saha gezisi kapsamında proje alanlarını da ziyaret eden Başkan Sekmen, yapılan yatırımların bölgeye sağladığı katkıları yerinde gözlemlediklerini belirtti.

“Vatandaşlarımızın memnuniyeti en büyük motivasyonumuz”
Ziyaretin ardından değerlendirmelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, vatandaşlarla bir araya gelmenin kendileri için büyük önem taşıdığını ifade ederek şu açıklamayı yaptı:
“Yakutiye Belediye Başkanımız Dr. Mahmut Uçar ile birlikte Habib Baba, Rabia Ana Mahallesi ve Kavaflar’da esnafımızı ziyaret ettik, proje alanlarımızı yerinde inceledik. Vatandaşlarımızın hizmetlerimiz hakkındaki memnuniyetini dinlemek bizlere güç veriyor. Serhat şehrimizi daha yaşanabilir, daha güçlü ve daha modern bir geleceğe taşımak için hizmet üretmeye kararlılıkla devam edeceğiz.”
