Erzurum’da GSB Yaz Spor Okulları Kapılarını Açıyor
AJANS DOĞU – Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen GSB Yaz Spor Okulları Açılış Programı, 30 Haziran Salı günü Yakutiye Spor Kampüsü 3000 Kişilik Buz Hokeyi Salonu’nda gerçekleştirilecek.
Erzurum Valiliği’nden yapılan açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın himayelerinde Türkiye’nin 81 ilinde eş zamanlı olarak düzenlenecek organizasyon kapsamında çocuklar ve gençlerin yaz tatili boyunca farklı spor branşlarıyla buluşacağı belirtildi.
Açıklamada, yaz spor okullarının çocukların fiziksel gelişimlerinin yanı sıra sosyal becerilerine de katkı sağlayacağı vurgulanırken, spor kültürünün yaygınlaştırılması ve sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinin hedeflendiği ifade edildi.
Saat 13.00’te başlayacak programda açılış konuşmalarının yanı sıra spor gösterileri ve konser etkinlikleri de yer alacak.
Erzurum Valiliği, sporun ve gençliğin şehri Erzurum’da düzenlenecek programa tüm vatandaşları davet ederek, çocukların sporla buluşmasının geleceğe yapılan en önemli yatırımlardan biri olduğuna dikkat çekti.