Sekmen: “Devletimiz kudretli, milletimiz güvendedir”
AJANS DOĞU – Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, yaptığı açıklamada Türkiye’nin küresel krizler karşısında güçlü liderlik sayesinde yoluna emin adımlarla devam ettiğini belirtti.
Sınırların ötesinde krizlerin derinleştiğini ve bölgede dengelerin her gün yeniden kurulduğunu ifade eden Sekmen, Türkiye’nin dirayetli yönetim anlayışıyla güvenli liman olmayı sürdürdüğünü vurguladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ortaya koyduğu vizyonun yalnızca bugünü değil, geleceği de inşa eden bir devlet aklının yansıması olduğunu dile getiren Sekmen, küresel dalgalanmaların ortasında Türkiye’nin hem tehditleri bertaraf ettiğini hem de mazlumlara umut olmaya devam ettiğini kaydetti.
“Ateş çemberiyle çevrili bir coğrafyada; savunmadan diplomasiye, ekonomiden insani yardımlara kadar her alanda kararlı bir duruş sergiliyoruz” diyen Sekmen, Türkiye’nin istikametini güçlü liderlik sayesinde net biçimde belirlediğini ifade etti.
Sekmen açıklamasını, “Devletimiz kudretlidir. Liderimiz kararlıdır. Milletimiz güvendedir” sözleriyle tamamladı.