Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nden EKPSS adaylarına ücretsiz hazırlık kursu

AJANS DOĞU – Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (EKPSS) hazırlanan adaylar için ücretsiz hazırlık kursu başlatıyor. Sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirilen kurs, EKPSS’ye girecek hemşehrilerin sınava daha donanımlı şekilde hazırlanmasını hedefliyor.

Alanında uzman kadro, kapsamlı destek

Kurs kapsamında adaylara Türkçe, tarih, matematik ve coğrafya dersleri verilecek. Alanında uzman eğitim kadrosunun görev alacağı programda, motivasyon çalışmaları, eğitim koçluğu hizmeti ve ücretsiz deneme sınavları da yer alacak. Böylece adayların hem akademik hem de psikolojik olarak sınava hazırlanması amaçlanıyor.

9 Şubat’ta başlıyor

EKPSS hazırlık kursu 9 Şubat’ta başlayacak. 19 Nisan’da yapılacak sınav öncesinde adaylara yoğun ve planlı bir eğitim süreci sunulacak. Yetkililer, kontenjanın sınırlı olduğunu hatırlatarak ilgilenen adayların erken başvuru yapmaları çağrısında bulundu.

Kursla ilgili detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar, 0442 344 16 22 numaralı telefondan ya da @ailevengellimerkezihesabı üzerinden Erzurum Büyükşehir Belediyesi Aile ve Engelli Hizmetleri birimine ulaşabilecek.

jpeg goruntusu 4e4b be77 57 0 1200